Vacature Sales Engineer (m/v)

Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van:

Sales Engineer (m/v)
 

Het doel van de functie
Binnen de Sales & service afdeling (bestaande uit 5 personen) bent u belast met het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende commerciële verkooptaken in combinatie met technische vraagstukken waarbij de nadruk zal liggen op machines. Ook houdt u zich bezig met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Het takenpakket
In deze fulltime functie staat het voeren van klantencontacten in zowel binnen- als buitenland centraal. U ondersteunt onze internationale klanten bij technische vraagstukken in relatie tot onze producten en fungeert daarbij als eerste aanspreekpunt. U bent in staat om de klant specifieke wensen van aanvraag om te zetten in een offerte. Na verkrijging van de opdracht, begeleidt u deze tot en met uitlevering. U rapporteert aan het hoofd van de afdeling sales. De werkzaamheden vinden zowel intern als extern plaats.

Wat wij vragen:

Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau (bij voorbeeld richting Werktuigbouw / Fijn mechanische Techniek / Technische Bedrijfskunde). Goede kennis van de Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift (Spaans is een pré). Praktisch ingesteld en goede communicatieve vaardigheden. Affiniteit met techniek en technische vraagstukken. Bovenal een commerciële inslag en klantgericht denken.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden u een boeiende functie waarin u zich verder kunt ontwikkelen binnen de afdeling en organisatie. U werkt in een mooi modern bedrijf.

Uw sollicitatie

Belangstellenden worden uitgenodigd hun schriftelijke sollicitatie en Curriculum Vitae te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de afdeling Personeelszaken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen.

E-mailen kan ook: pz@madern.com. Een psychologisch onderzoek zal onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Informatie over deze functie is te verkrijgen bij de afdeling Personeelszaken. Telefoonnummer 010 – 248 54 60.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.