Nieuwe Lasermachine

Madern is al meer dan 60 jaar dé expert op het gebied van graveertechnieken. Net als ons bedrijf hebben de graveertechnieken en met name de laatste jaren de lasertechnieken zich ook ontwikkeld. Madern wil gebruik  maken van de meest moderne en geavanceerde productietechnieken, daarom hebben wij ons machinepark onlangs uitgebreid met een nieuwe lasermachine.

Met deze zeer compacte “all-in-one” lasermachine kan Madern weer een stap vooruit. Mede door het compacte formaat en de veelzijdigheid van de machine is dit voor Madern de ideale oplossing voor zowel stand alone toepassingen als industriële productielijnen. Functionaliteit die niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Wij kunnen klanten voorzien van gravures en markeringen op nog meer materialen, delen met grotere afmetingen en grotere series. Kwaliteit die u van Madern gewend bent, maar dan nóg een beetje beter, nóg een beetje groter en nóg een beetje sneller.

Naamplaten, gevelletters, bedieningspanelen, stempels en nog véél meer. Van kleine naamplaatjes tot grote gevelplaten, van simpele lettercombinaties tot gecompliceerde afbeeldingen/logo’s en van enkele stuks tot grote series. Wij leveren maatwerk en pakken opdrachten aan die andere bedrijven niet aan kunnen, de wens van de klant staat bij Madern voorop.