Field Service Engineer

Madern is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van (m/v):

Field Service Engineer

Wat ga je doen?
Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het op locatie zoeken en oplossen van mechanische en/of elektrische storingen. Daarnaast ben je betrokken bij het installeren, het testen en inbedrijfstellen van complete machines en/of onderdelen daarvan. Dit vindt plaats op klantlocatie wereldwijd. Je werkt intern samen met de productie- en/of de software/engineeringsafdeling om een op maat gemaakte machinelijn goed te begrijpen en te laten functioneren.

Wat wordt jou geboden?
* Een zeer afwisselende functie.
* Zowel intern als extern (wereldwijd) actief.
* Opleidingsmogelijkheden om je kennis te verbreden.
* Een goede bij de functie passen salariëring.

Wat wordt er van jou verwacht?
* Een sterke interesse in mechanica, elektronica en besturingstechniek.
* Affiniteit met de mechanische techniek.
* Kennis van PLC besturingstechniek is een sterke pre.
* Stressbestending en in staat zelfstandig te werken.
* Geen 9-5 mentaliteit.
* Minimaal een afgeronde MBO opleiding richting WTB of Elektrotechniek.
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Jouw sollicitatie
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, dan nodigen wij je uit om jouw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de heer E. Franken van de afdeling Personeelszaken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen. E-mailen kan ook: pz@madern.com. Telefonisch bereikbaar onder nummer 010-248 54 60.

 

Accept
We use cookies to enhance the user experience on our website, to collect statistical data and to give you access to our social media.
By making use of our website or by clicking the approval button, you confirm and agree to our cookie policy. Of course you can also choose not to accept our policy.