Stagiair Marketing & Communicatie

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent in zowel haar medewerkers als in state-of-the-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong.

STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

De Online Marketing is bij Madern International B.V. in de opstartfase en daar kunnen wij wel wat hulp van een enthousiaste stagiair bij gebruiken. Er is veel ruimte om je kennis en creativiteit te gebruiken. Ook is er veel ruimte om daadwerkelijk resultaat te boeken, zowel voor het bedrijf als voor je eigen ontwikkeling.

Wij zoeken een stagiair die gedurende een stageperiode van circa vijf maanden bij ons haar/zijn capaciteiten, opleiding en ervaring volledig wil benutten en uitbreiden. Door ons kleine team heb je alle mogelijkheden om snel te leren.

De stage opdracht bestaat uit: 

- voorbereiding van een nieuwe website;
- websitebeheer;
- optimalisatie/vindbaarheid van de website (Internationaal), onderzoeken en implementeren;
- Google Analytics;
- het schrijven van nieuwsbrieven;
- social media beheer;
- het opzetten van een contentkalender;
- het schrijven van content;het uitvoeren van marktonderzoek;
- het assisteren bij de voorbereidingen van de beursdeelname aan de Drupa 2020.

Niveau: HBO niveau
Studierichting: Commerciële Economie, Marketing & Communicatie
Stageperiode: circa 5 maanden
Stagevergoeding: € 500,-- per maand
Startdatum: zo spoedig mogelijk

Wij bieden een afwisselende stage met een grote mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief in een interessante, internationaal opererende organisatie.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Madern International B.V. dan nodigen wij je uit om je schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae per e-mail te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de heer E. Franken van de afdeling Personeelszaken: pz@madern.com. Direct solliciteren via de website is ook mogelijk: www.madern.com/career

Informatie over deze functie is te verkrijgen bij de heer D. Zorgdrager afdeling Sales & Marketing. Telefonisch bereikbaar onder nummer 010-248 54 60 en per e-mail op d.zorgdrager@madern.com.

Accept
We use cookies to enhance the user experience on our website, to collect statistical data and to give you access to our social media.
By making use of our website or by clicking the approval button, you confirm and agree to our cookie policy. Of course you can also choose not to accept our policy.