Planner Werkvoorbereider

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van (m/v):

Planner / werkvoorbereider  

Je bent als Planner /werkvoorbereider in samenspraak met 2 collega’s verantwoordelijk voor het verwerken van klant specifiek maatwerk tot productieorders. Je vervult een zelfstandige rol in het uitbrengen van planningen, offertes voor aanbestedingen en het voorbereiden van de uitvoering daarvan binnen de productie.

Tot jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden behoren het bewaken en afgeven van planningen. Je werkt de basisplanning uit, volgt mutaties op, verantwoordt mutaties en stuurt bij op afwijkingen in de basisplanning. Je treedt daarbij sturend op en bent de sparringpartner van de productieleiding. Het bepalen van de bewerkingsvolgorde en bewerkingstijden behoren tot jouw takenpakket. Ook bereidt je materiaalinkopen voor en verwerk en wijzig je de productieplanning.

Functie-eisen
Je hebt aantoonbare ervaring gedurende enkele jaren in een soortgelijke functie binnen de Metaalsector.Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (richting Werktuigbouw) en/of een ruime ervaring met verspanende bewerkingen zoals frezen, draaien en slijpen. Daarnaast heb je werkrelevante ervaring met het werken met een ERP-systeem. Ervaring met het ERP-systeem Infor LN is een pré. Je bent stressbestendig, analytisch, pragmatisch, communicatief sterk en beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Tot slot is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift vereist.

Uw sollicitatie
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, dan nodigen wij je uit om jouw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de heer E. Franken van de afdeling Personeelszaken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen. E-mailen kan ook: pz@madern.com. Telefonisch bereikbaar onder nummer 010-248 54 60.

 

 

                                            

Accept
We use cookies to enhance the user experience on our website, to collect statistical data and to give you access to our social media.
By making use of our website or by clicking the approval button, you confirm and agree to our cookie policy. Of course you can also choose not to accept our policy.