Sales Engineer (m/v)

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent in zowel haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook twee productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de Madern hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een fulltime vacature voor de functie van:

Sales Engineer (m/v)


Bedrijf/team/setting

Madern is een toonaangevend bedrijf in specialistische graveertechnieken en de vervaardiging van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. De Madern Groep wordt gevormd door 230 medewerkers en bestaat uit een hoofdvestiging in Vlaardingen, Nederland (Madern International B.V.) alsook twee productielocaties in de Verenigde Staten (Madern USA & Evers International) en een verkoopkantoor in Hong Kong (Madern ASIA). Met de overname van AJB Instrument te Rozenburg, Nederland breidt Madern haar expertise nog verder uit als toeleverancier op het gebied van hoogwaardige fijnmechanische precisieproducten en instrumenten voor de hightech en medische industrie.


Doel van de functie

Binnen de afdeling Sales & service (bestaande uit 5 personen) houdt u zich bezig met alle voorkomende commerciële verkooptaken en de daarbij behorende technische vraagstukken. Ook de administratieve afhandeling hiervan alsmede enkele organisatorische werkzaamheden zijn onderdeel van de functie.


Het takenpakket

In deze fulltime functie staat klantencontact centraal. U ondersteunt onze internationale klanten bij technische vraagstukken met betrekking tot onze producten en fungeert daarbij als eerste aanspreekpunt. U bent in staat om de klant specifieke wensen om te zetten in een passende offerte. Na verkrijging van de opdracht, blijft u betrokken tot het moment van uitlevering. De werkzaamheden vinden zowel intern als extern plaats. U rapporteert aan hoofd van de afdeling Sales. 


De arbeidsvoorwaarden

Wij bieden u een boeiende functie waarin u zich verder kunt ontwikkelen binnen de afdeling en organisatie. U werkt in een mooi, modern bedrijf.


Uw profiel

Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau (bij voorbeeld richting Werktuigbouw / Fijn mechanische Techniek / Technische Bedrijfskunde). Goede kennis van de Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift, praktisch ingesteld en communicatief vaardig. Affiniteit met techniek en technische vraagstukken. Bovenal een commerciële inslag en klantgerichte instelling.

Contact*

Belangstellenden worden uitgenodigd hun sollicitatie en Curriculum Vitae digitaal te sturen naar: pz@madern.com

Of schriftelijk naar:
Madern International B.V.
ter attentie van de afdeling Personeelszaken
Postbus 326
3130 AH Vlaardingen
Nederland

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen via de afdeling Personeelszaken.
T: +31 (0)10 248 54 60

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


We use cookies to improve your experience on our website, for statistical purposes.