Engineer Besturingstechniek (m/v)

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook twee productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong.

Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen zijn wij op zoek naar een fulltime 

Engineer Besturingstechniek (m/v)
 

Als Engineer Besturingstechniek ben je in staat om geavanceerde elektrotechnische besturingssystemen te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden voor onze machines die onderdeel zijn van hoogwaardige productielijnen. 

In deze functie lever je een technisch inhoudelijke bijdrage tijdens het aanbiedingstraject. Daarnaast zorg je voor vertaling van algemene projectspecificaties naar hardware en software specificaties. Deze specificaties zet je om in een concreet ontwerp en je plant en realiseert dit ontwerp. Dit alles vindt plaats binnen projectteams onder verantwoording van een projectleider. Daarnaast wordt je betrokken bij service werkzaamheden aan bestaande systemen bij klanten.

Wij zoeken een enthousiaste collega die zijn kennis kan toepassen in een uitdagende technische omgeving.

Je beschikt over:

 •   Een door werkervaring en/of afgeronde opleiding HBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen op het gebied van (hardware en software)
    engineering van besturingssystemen;
 •   Ervaring met de toepassing van besturingssystemen in een mechatronische omgeving en met het implementeren en testen van software in PLC’s;
 •   Kennis van motion control (bij voorkeur Rexroth drive technologie);
 •   Kennis van E-plan;
 •   Kennis en ervaring van de print- en/of verpakkingswereld is een pré;
 •   Kennis van de machine richtlijn;
 •   Ervaring met het inbedrijfstellen van machines;
 •   Bereidheid tot reizen en te verblijven in het buitenland;
 •   Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 •   Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk ( Duits en/of andere taal is een pré);
 •   Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief in een interessante, internationaal opererende organisatie met een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Reacties kun je binnen 14 dagen mailen naar pz@madern.com of sturen naar Madern International B.V., afdeling P&O, t.a.v. de heer E. Franken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen. Een psychologisch onderzoek kan onderdeel uitmaken van het selectieproces. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

We use cookies to improve your experience on our website, for statistical purposes.