Handgraveur

Madern International B.V. is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Madern investeert consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen. Madern heeft haar hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van:

Handgraveur (m/v)

Als graveur ben je verantwoordelijk voor het handmatig bewerken van walsen en speciaal gereedschappen. In de functie ligt er een sterk accent op handwerk. Je werkt het product in het algemeen tot het einde af. Het betreft hoogwaardig en specialistisch werk. 

Wij vragen
·        Een opleiding op MTS-niveau (Vakschool Schoonhoven of gelijkwaardig).
·        In deze functie word je intern verder opgeleid.

Wij bieden
·        Een boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt om je verder te kunnen ontwikkelen binnen de afdeling en organisatie.
·        Diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden.
·        Een hightech werkomgeving.
·        De mogelijkheid om gebruik te maken van onze intern aanwezige bedrijfsfitnesszaal.
·        Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw sollicitatie
Indien je belangstelling hebt voor deze functie, dan nodigen wij je uit om jouw schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae te richten aan Madern International B.V. ter attentie van de heer Franken van de afdeling Personeelszaken, Postbus 326, 3130 AH Vlaardingen.
E-mailen kan ook: pz@madern.com


 

Accept
We use cookies to enhance the user experience on our website, to collect statistical data and to give you access to our social media.
By making use of our website or by clicking the approval button, you confirm and agree to our cookie policy. Of course you can also choose not to accept our policy.