Join our team

Join our team

Join our team

Werken bij Madern International B.V.
Madern International B.V. is een toonaangevend internationaal familiebedrijf dat precisiegereedschappen en machines maakt voor de verpakkingsindustrie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Vlaardingen, maar we hebben ook een vestiging in Rozenburg. Om onze klanten over de hele wereld te bevoorraden en te ondersteunen, hebben we ook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong.

Investeren in je ontwikkeling
In totaal heeft Madern ongeveer 250 mensen in dienst. Wij erkennen de bijdrage van elke medewerker aan het totale bedrijfsresultaat en investeren daarom continu in de ontwikkeling van onze medewerkers. We streven naar een sterke en positieve werknemersrelatie en werkplezier voor iedereen. We helpen onze medewerkers een actieve rol op zich te nemen binnen het bedrijf en stimuleren hen om zich binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen door deel te nemen aan opleidings-, kwaliteits- en veiligheidsprogramma’s.

Onze vacatures
Werk je graag in teamverband, denk je vooruit en ben je energiek? Heb jij daarnaast een passie voor innovatieve technologie en vind je het leuk om mee te denken over uitdagende productieprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier onze vacatures:

Solliciteer op je droombaan
Meer weten over een van onze vacatures? Neem dan contact op onze afdeling Human Resources via e-mail: pz@madern.com of bel +31-10 248 54 60. Zij vertellen je graag meer over de functie. Je kunt ook direct solliciteren: klik op ‘solliciteer direct’ en upload je motivatie en cv.

Vacatures

Magazijn medewerker

Voltijd
40

Werktuigbouwkundig Value Engineer

Voltijd
40

Open sollicitatie

CNC Frezer / Graveur

Voltijd
40 uur
Vlaardingen
Fabriek

Leerling CNC verspaner

Voltijd
40
Vlaardingen
Fabriek